`·.¸¸.·´´¯`··._.·Я,,ล,,ק,,т,,є,,т,,є,,к,,`·.¸¸.·
|
|
| `·.¸¸.·´´¯`··._.·Я,,ล,,ק,,т,,є,,т,,є,,к,,`·.¸¸.· :: ''-_-''VaTaN''-_-'' :: ŞiiRlEr | |
| MUTSUZLUĞA YOLCULUK | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
hırçın_çocuk üye
| Konu: MUTSUZLUĞA YOLCULUK Salı Şub. 24, 2009 3:55 am | |
| MUTSUZLUĞA YOLCULUK mutsuzluğa doğru iki kişilik bilet kestik. sonu olmayan bir yolculuğa çıkmak için. acıları omuzlarımıza yükledik kalbimizin bagajı, kederlerle dolduğu için. senin saatin ayrılığa çeyrek vardı benimki ise, kavuşmaya ayarlanmamıştı. ikimizin de yüzünde bir telaş, sanki birazdan depremler olacaktı, sanki bir anda kıyamet kopacaktı. hep uzun cümleler kurdum: yanında biraz daha kalayım diye. gözlerine dalıp dalıp gittim: belki bir daha göremem diye. birazdan sen gidecektin, içimdeki yaşama sevinci gidecekti. birazdan sen gidecektin, dünüm,bugünüm,yarınlarım gidecekti aşkın canı sıkılmıştı besbelli seni benden alıp götürecekti derken çaldı ayrılık çanları ve kapandı tüm umut kapıları artık gitme vaktiydi. kelimeler boğazıma gömüldü ölü şairler gibi sustum bir anda elveda demek için, henüz erkendi gitme kal demek için ise, artık çok geçti
| |
| | | Betül** admine
Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 27 Nerden : KırıkKaLe ((taTmayAn biLmEz)) ruh hali : sanal hayvan : Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: MUTSUZLUĞA YOLCULUK Perş. Şub. 26, 2009 5:59 am | |
| "ölü şairler gibi sustum bir anda elveda demek için, henüz erkendi gitme kal demek için ise, artık çok geçti"
offf süper şiirler yha!!!
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: MUTSUZLUĞA YOLCULUK Perş. Şub. 26, 2009 2:50 pm | |
| emeğine sağlık hakan süper şiirlerr saol cnm yaa sitemize geldiğin için beni kırmadığın için çok iyisin |
| | | | MUTSUZLUĞA YOLCULUK | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| `·.¸¸.·´´¯`··._.·Я,,ล,,ק,,т,,є,,т,,є,,к,,`·.¸¸.· :: ''-_-''VaTaN''-_-'' :: ŞiiRlEr | |
|
|
|
| |
|